με αρχή το 2013, αλλά με εμπειρία για περισσότερα από 10 χρόνια στην κατασκευή ιστοσελίδων, την κατασκευή e-shop, την προώθηση ιστοσελίδων, των τεχνολογιών του internet και της επικοινωνίας, δημιουργήσαμε μία εταιρία με ένα στόχο. να προσφέρουμε αποδοτικές λύσεις & υπηρεσίες που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να προβληθεί στο διαδίκτυο και στα νέα μέσα, να διευρύνει το πελατολόγιο και την αναγνωρισιμότητα της, να αυξήσει τα έσοδα της.

διαθέτουμε ευρύ φάσμα υπηρεσιών, εξειδικευμένο προσωπικό, αξιόλογο δίκτυο συνεργατών και με επίκεντρο τα γραφεία μας στην Αθήνα, προσφέρουμε σύγχρονες, καινοτόμες, ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες σε πελάτες με υψηλές απαιτήσεις, σε όλη την Ελλάδα.

είμαστε πολλά περισσότερα από ένα δημιουργικό γραφείο. είμαστε μια ομάδα από δημιουργικούς, παραγωγικούς ανθρώπους που ενημερώνονται διαρκώς για ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί και ακολουθώντας τις νέες τάσεις και τεχνολογίες, υλοποιούν tailor made projects που ενισχύουν την εταιρική σας εικόνα και αυξάνουν τις πωλήσεις σας.

χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία κάνουμε τις ιδέες σας πράξη, προτείνοντας λύσεις που οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. η γνώση, η αισθητική και το πάθος της ομάδας μας χαρακτηρίζει κάθε μας έργο και αφήνει τους πελάτες μας, μικρούς ή μεγάλους, απόλυτα ικανοποιημένους. οι μεγάλες ιδέες και οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν όλα μας τα έργα μας μοναδικά.
από το 2008 συμμετέχουμε ενεργά και στηρίζουμε την Ελληνική κοινότητα Joomla!   ενώ παράλληλα είμαστε μέλη της παγκόσμιας κοινότητας Joomla!

ιστοσελίδες & οπτική επικοινωνία είναι οι βασικοί τομείς των δραστηριοτήτων μας.

Wassily Kandinsky - upward
Wassily Kandinsky
upward
0
ΓΡΑΜΜΕΣ CUSTOM ΚΩΔΙΚΑ
0
ΩΡΕΣ BRAINSTORMING
0
ΚΟΥΠΕΣ ΚΑΦΕ
0
ΙΔΕΕΣ

γιατί να μας επιλέξετε

έχουμε ξεκάθαρους στόχους και οράματα. μας αρέσουν οι προκλήσεις!

εστιάζουμε στην απόδοση της επένδυσής σας και με την εμπειρία, την συνέπεια και την αποτελεσματικότητα της ομάδας μας, υλοποιούμε έργα που διαφέρουν, δουλεύουν και αποδίδουν.

σε συνεργασία με τους προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες μας ολοκληρώνουμε τις δουλειές μας και κάνουμε την επιχείρησή σας, μικρή ή μεγάλη, να αποκτήσει πρόσθετη αξία.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

διαθέτουμε την εμπειρία και την γνώση να υλοποιήσουμε οποιοδήποτε έργο, όσο απαιτητικό και αν είναι. έχουμε τους κατάλληλους ανθρώπους και συνεργάτες για να σας προτείνουμε, να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας.

ΣΥΝΕΠΕΙΑ

βασική προϋπόθεση για μια καλή συνεργασία είναι η συνέπεια. η εμπειρία της ομάδας μας και η όρεξη για δημιουργία, μας βοηθάει να τελειώνουμε τις δουλειές μας on-time, τηρώντας πάντα τις δεσμεύσεις μας για την ποιότητα των έργων μας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

κάθε μας έργο είναι σχεδιασμένο για κάθε πελάτη μας ξεχωριστά. πληροί τις απαιτήσεις του πελάτη, τις δεσμεύσεις μας και αποδίδει στην επιχείρηση από τις πρώτες κιόλας ημέρες. είμαστε μαζί με τον πελάτη και μετά το έργο, για να το εξελίσσουμε όσο οι ανάγκες του θα αυξάνονται.

είπαν για εμάς

θέλεις να έρθεις στην ομάδα μας;