με αρχή το 2013, αλλά με εμπειρία για περισσότερα από 10 χρόνια στην κατασκευή ιστοσελίδων, την κατασκευή e-shop, την προώθηση ιστοσελίδων, των τεχνολογιών του internet και της επικοινωνίας, δημιουργήσαμε μία εταιρία με ένα στόχο. να προσφέρουμε αποδοτικές λύσεις & υπηρεσίες που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να προβληθεί στο διαδίκτυο και στα νέα μέσα, να διευρύνει το πελατολόγιο και την αναγνωρισιμότητα της, να αυξήσει τα έσοδα της.

ενώσαμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία δύο ήδη επιτυχημένων εταιριών (e-advertising - κατασκευή ιστοσελίδων & IT Direct - λύσεις πληροφορικής) και επεκτείναμε τις δραστηριότητες μας σε έναν ακόμα τομέα. διαθέτουμε ευρύ φάσμα υπηρεσιών, εξειδικευμένο προσωπικό, αξιόλογο δίκτυο συνεργατών και με επίκεντρο τα γραφεία μας στην Αθήνα, προσφέρουμε σύγχρονες, καινοτόμες, ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες σε πελάτες με υψηλές απαιτήσεις, σε όλη την Ελλάδα.

more than a creative agency

more than a creative agency

είμαστε πολλά περισσότερα από ένα δημιουργικό γραφείο. είμαστε μια ομάδα από δημιουργικούς, παραγωγικούς ανθρώπους που ενημερώνονται διαρκώς για ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί και ακολουθώντας τις νέες τάσεις και τεχνολογίες, υλοποιούν tailor made projects που ενισχύουν την εταιρική σας εικόνα και αυξάνουν τις πωλήσεις σας.

χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία κάνουμε τις ιδέες σας πράξη, προτείνοντας λύσεις που οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. η γνώση, η αισθητική και το πάθος της ομάδας μας χαρακτηρίζει κάθε μας έργο και αφήνει τους πελάτες μας, μικρούς ή μεγάλους, απόλυτα ικανοποιημένους. οι μεγάλες ιδέες και οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν όλα μας τα έργα μας μοναδικά!

κατασκευή ιστοσελίδων, ανάπτυξη εφαρμογών, οπτική επικοινωνία είναι οι 3 βασικοί τομείς των δραστηριοτήτων μας.

0
Γραμμές custom κώδικα
0
Ωρες Brainstorming
0
Κούπες Καφέ
0
Ιδέες

Γιατί να μας επιλέξετε

έχουμε ξεκάθαρους στόχους και οράματα. μας αρέσουν οι προκλήσεις!
εστιάζουμε στην απόδοση της επένδυσής σας και με την εμπειρία, την συνέπεια και την αποτελεσματικότητα της ομάδας μας, υλοποιούμε έργα που διαφέρουν, δουλεύουν και αποδίδουν.

σε συνεργασία με τους προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες μας ολοκληρώνουμε τις δουλειές μας και κάνουμε την επιχείρησή σας, μικρή ή μεγάλη, να αποκτήσει πρόσθετη αξία.

Εμπειρία

διαθέτουμε την εμπειρία και την γνώση να υλοποιήσουμε οποιοδήποτε έργο, όσο απαιτητικό και αν είναι. έχουμε τους κατάλληλους ανθρώπους και συνεργάτες για να σας προτείνουμε, να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας.

Είπαν για εμάς

θέλετε να έρθετε στην ομάδα μας ?