στην κατασκευή e-shop χρησιμοποιούμε τις διασημότερες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου. σχεδιάσουμε & αναπτύσσουμε e-shop που επεκτείνουν τις πωλήσεις, μεγαλώνουν το πελατολόγιο, αυξάνουν τα κέρδη των πελατών μας. η κατασκευή ενός e-shop δίνει την δυνατότητα στους πελάτες σας να έχουν πρόσβαση, να αγοράζουν προϊόντα και υπηρεσίες σας.

24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, ξεκούραστα, με ασφάλεια από όπου και εάν βρίσκονται. αποκτήστε σήμερα ένα κατάστημα χωρίς ωράριο λειτουργίας, χωρίς λειτουργικά έξοδα, με πωλήσεις όχι μόνο πανελλαδικά αλλά και στο εξωτερικό. διευρίνετε το πελατολόγιο και αυξήστε τις πωλήσεις με την κατασκευή ενός σύγχρονου e-shop.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

τα ηλεκτρονικά καταστήματα που κατασκευάζουμε δεν έχουν κανένα περιορισμό στον αριθμό των προϊόντων ή των κατηγοριών που θα φιλοξενήσουν. έτσι σας δίνετε η δυνατότητα να αναπτύξετε όσο σας χρειάζετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΝΑ ΠΡΟΪΟΝ

η φωτογραφία ενός προϊόντος είναι ο καθοριστικός παράγοντας που θα κάνει τον πελάτη να αγοράσει ή όχι. το κάθε προϊόν μπορεί να διαθέτει περισσότερες από μια φωτογραφίες, δίνοντας την δυνατότητα στους πελάτες σας να έχουν καλύτερη εικόνα του προϊόντος που θέλουν και να το αγοράσουν χωρίς δισταγμό.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

ΜΕ ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΒΑΣΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ

οι πελάτες σας μπορούν να εφαρμόσουν πολλαπλά φίλτρα σε κάθε κατηγορία προϊόντων, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά τους και με συνδιασμούς να φτάσουν γρηγορότερα στα προϊόντα που είναι πιο κοντά στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

ΜΕ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΧΡΩΜΑΤΩΝ & ΠΑΡΑΛΛΑΓΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

οι φωτογραφίες και οι τιμές των προϊόντων μπορούν να αλλάζουν ανάλογα με τις επιλογές που μπορεί να κάνει ο πελάτης μέσα στην προβολή του προϊόντος. η δυνατότητα αυτή είναι χρήσιμη σε περιπτώσεις που το προϊόν διαφοροποιείται με το χρώμα, το μέγεθος, το σχήμα κ.α.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

κατασκευή e-shop με δυνατότητα εμφάνισης προτάσεων για προϊόντα που έχουν σχέση με το προϊόν που κοιτάζει ο πελάτης και μπορούν να αποτελέσουν συμπληρωματική πώληση για τον επιχειρηματία, αλλά και μια πρόταση που θα κάνει την εμπειρία του πελάτη καλύτερη με το προϊόν που ενδιαφέρεται να αγοράσει.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

τα προϊόντα ή και οι κατηγορίες αυτών μπορούν να έχουν σήμανση ανάλογα με την ιδιότητα τους. νέο, top seller, σε προσφορά, με έκπτωση και άλλα που μπορεί εύκολα να καθορίσει ο διαχειριστής του ηλεκτρονικού καταστήματος.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

ΜΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

η ένδειξη της κατάστασης διαθεσιμότητας των προϊόντων αποτελεί extra πλεονέκτημα για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, καθώς ο πελάτης μπορεί να γνωρίζει εξ' αρχής πότε θα παραλάβει τα προϊόντα της παραγγελίας του. η ένδειξη της διαθεσιμότητας μπορεί να προσαρμόζεται ανάλογα με τον τύπο ή τον τρόπο πώλησης του προϊόντος (τεμάχιο, 10άδα, κιλό κτλ).

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ & ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

κατασκευή e-shop με προεγκατεστημένους πολλαπλούς τρόπους πληρωμής και αποστολής. οι πελάτες έχουν την δυνατότητα επιλογής του τρόπου πληρωμής και αποστολής-παραλαβής της παραγγελίας. με την διαθεσιμότητα των επιλογών πληρωμής και αποστολής να λειτουργούν συνδιαστικά προσφέρουμε εύκολη και σωστή ολοκλήρωση της παραγγελίας, σύμφωνα με τα κριτήρια που έχετε επιλέξει.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

ΜΕ ΕΥΚΟΛΗ, ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ CHECKOUT

βασική προϋπόθεση στην κατασκευή ενός επιτυχημένου και σύγχρονου ηλεκτρονικού καταστήματος είναι η εύκολη και γρήγορη διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς. ένα δύσχρηστο checkout είναι πολύ πιθανό να αποθαρρύνει τους χρήστες του e-shop σας και να μην ολοκληρώσουν την αγορά τους. τα ηλεκτρονικά καταστήματα που κατασκευάζουμε διαθέτουν μια διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς που απαιτεί ελάχιστα βήματα και ολοκληρώνεται σε μία σελίδα.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

τα ηλεκτρονικά καταστήματα που κατασκευάζουμε διαθέτουν την δυνατότητα ασφαλούς σύνδεσης με τα τραπεζικά συστήματα των τραπεζών, δίνοντας την δυνατότητα στους πελάτες σας να πληρώνουν online, γρήγορα και με ασφάλεια την παραγγελία τους. η ασφάλεια των συστημάτων των τραπεζών προσφέρει μια πρόσθετη αξία στο e-shop σας καθώς ο πελάτης έχει πλήρη εμπιστοσύνη στην ιδιωτικότητα των στοιχείων που δηλώνει.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΕ SKROUTZ, BESTPRICE Κ.Α

η σύνδεση του e-shop σας με τις 2 διασημότερες μηχανές σύγκρισης τιμών, προσφέρει στο ηλεκτρονικό κατάστημα σας πρόσθετο κύρος, μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και αυξάνει το conversion rate. στην κατασκευή των e-shop μας, η δυνατότητα εισαγωγής των προϊόντων στο skroutz και το bestprice είναι προεγκατεστημένη σε όλα τα b2c ηλεκτρονικά καταστήματα.

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ E-SHOP ΜΕ ERP

κατασκευή e-shop με δυνατότητα σύνδεσης του με το σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERP) της επιχείρησης σας. κερδίστε χρόνο, χρήμα και αξιοπιστία καθώς το e-shop σας ενημερώνεται αυτόματα για τα προϊόντα, την διαθεσιμότητα, τις τιμές και όλα τα απαραίτητα πεδία και το ERP σας για τις παραγγελίες και τα στοιχεία των πελατών σας. δείτε περισσότερα για την διασύνδεση e-shop με ERP.  

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ MARKETING

το e-shop που θα σας παραδόσουμε διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία marketing προεγκατεστημένα και πλήρως λειτουργικά. χρησιμοποιήστε μηχανισμούς remarketing, δημιουργίας κουπονιών και προωθητικών ενεργειών ανάλογα με την συμπεριφορά του πελάτη. εκμεταλευτείτε την σύνδεση του e-shop σας με τα google analytics, google remarketing, το facebook pixel και product catalogue και παρακολουθήστε την απόδοση των διαφημίσεων σας.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ - ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ

κατασκευή e-shop με υποστήριξη της δυνατότητας να μπορεί ο διαχειριστής-επιχειρηματίας να δημιουργεί κουπόνια έκπτωσης ανάλογα με την συμπεριφορά του πελάτη. ύψος αγορών, εγγραφή σε newsletter, αγορά συγκεκριμένου προϊόντος είναι μόνο μερικές από τις διαθέσιμες επιλογές.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ενημερώστε τους πελάτες σας για προσφορές, εκπτώσεις, νέα προϊόντα και ότι άλλο μπορεί να ανεβάσει τις πωλήσεις και την αναγνωρισιμότητα της εταιρίας σας. τα ηλεκτρονικά καταστήματα που κατασκευάζουμε διαθέτουν ενσωματωμένο σύστημα εγγραφής και αποστολής ενημερωτικών δελτίων (newsletters) ή διασύνδεση με τις διασημότερες πλατφόρμες όπως το mailchimp κ.α.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

τα ηλεκτρονικά καταστήματα έχουν επισκέπτες από όλο το κόσμο και χρήστες που δεν γνωρίζουν απαραίτητα την γλώσσα στην οποία προσφέρουν το περιεχόμενο τους. η κατασκευή ενός σύγχρονου e-shop απαιτεί να διαθέτει περισσότερες από 1 γλώσσες ώστε οι πελάτες του να νιώθουν πιο άνετα, να πλοηγούνται γρηγορότερα και να νιώθουν ότι μπορούν να παραγγείλουν χωρίς πρόβλημα.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

ΜΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

ενημερώστε τους πελάτες σας με αυτοματοποιημένα emails για την εξέλιξη της παραγγελίας τους. οι καταστάσεις παραγγελιών είναι πλήρως παραμετροποιήσιμες ανάλογα με τις ανάγκες του καταστήματος και το είδος των προϊόντων.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

ΜΕ ΕΥΚΟΛO ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

επειδή ο χρόνος σας είναι χρήμα, τα ηλεκτρονικά καταστήματα που κατασκευάζουμε διαθέτουν γρήγορο και εξαιρετικά εύκολο στην χρήση σύστημα διαχείρισης στα ελληνικά αλλά και σε όσες γλώσσες θελήσετε.

θέλετε το δικό σας σύγχρονο και άρτιο e-shop;

responsive σχεδιασμός

η αυτόματη προσαρμογή του περιεχομένου και του συνόλου των στοιχείων του e-shop σε όλους τους τύπους συσκευών (desktops, laptops, tablets, κινητά), είναι αναπόσπαστο κομμάτι για την κατασκευή e-shop σε κάθε σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα.

φιλικό με μηχανές αναζήτησης

η κατασκευή e-shop που παρέχουμε πληροί όλες τις προδιαγραφές και εφαρμόζει όλες τις απαραίτητες τεχνικές για την προώθηση ιστοσελίδων, ώστε τα e-shop των πελατών μας να έχουν την υψηλότερη δυνατή θέση στα οργανικά αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης.

υποστήριξη 24/7

αν και πιστεύουμε ότι δεν θα την χρειαστείτε, μετά την κατασκευή, την παράδοση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και την παραμετροποίηση του πακέτου φιλοξενίας, παρέχουμε συνεχή και υπεύθυνη υποστήριξη 24/7 μέσα από την πλατφόρμα υποστήριξης πελατών.