τα προϊόντα σας,
στις οθόνες των πελατών σας

για την κατασκευή e-shop χρησιμοποιούμε τις διασημότερες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου. σχεδιάσουμε και αναπτύσσουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα που θα επεκτείνει τις πωλήσεις σας, θα μεγαλώσει το πελατολόγιο σας και θα αυξήσει τα κέρδη της εταιρίας σας.

δώστε την δυνατότητα στους πελάτες σας να αγοράζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, ξεκούραστα και με ασφάλεια. αποκτήστε σήμερα ένα κατάστημα χωρίς ωράριο λειτουργίας, χωρίς λειτουργικά έξοδα.

Κατασκευή e-shop με απεριόριστα προϊόντα & κατηγορίες

τα ηλεκτρονικά καταστήματα που κατασκευάζουμε δεν έχουν κανένα περιορισμό στον αριθμό των προϊόντων ή των κατηγοριών που θα φιλοξενήσουν. έτσι έχετε την δυνατότητα να αναπτύξετε όσο σας χρειάζετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Πολλαπλές φωτογραφίες ανά προϊόν

η φωτογραφία ενός προϊόντος είναι ο καθοριστικός παράγοντας που θα κάνει τον πελάτη να αγοράσει ή όχι. το κάθε προϊόν μπορεί να διαθέτει περισσότερες από μια φωτογραφίες, δίνοντας την δυνατότητα στους πελάτες σας να έχουν καλύτερη εικόνα του προϊόντος που θέλουν και να το αγοράσουν χωρίς δισταγμό.

Φίλτρα αναζήτησης βάσει χαρακτηριστικών

οι πελάτες σας μπορούν να εφαρμόσουν πολλαπλά φίλτρα σε κάθε κατηγορία προϊόντων, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους, και με συνδιασμούς να φτάσουν γρηγορότερα στα προϊόντα που είναι πιο κοντά στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους.

Απεικόνιση χρωμάτων - παραλλαγών

οι φωτογραφίες και οι τιμές των προϊόντων μπορούν να αλλάζουν ανάλογα με τις επιλογές που μπορεί να κάνει ο πελάτης μέσα στην προβολή του προϊόντος. η δυνατότητα αυτή είναι χρήσιμη σε περιπτώσεις που το προϊόν διαφοροποιείται ανάλογα με το χρώμα, το μέγεθος, το σχήμα κ.α.

Σχετικά προϊόντα

κατασκευή e-shop με δυνατότητα εμφάνισης προτάσεων για προϊόντα που έχουν σχέση με το προϊόν που κοιτάζει ο πελάτης και μπορούν να αποτελέσουν συμπληρωματική πώληση για τον επιχειρηματία, αλλά και μια πρόταση που θα κάνει την εμπειρία του πελάτη καλύτερη με το προϊόν που ενδιαφέρεται να αγοράσει.

Σήμανση προϊόντων

τα προϊόντα ή και οι κατηγορίες αυτών μπορούν να έχουν σήμανση ανάλογα με την ιδιότητα τους. νέο, top seller, σε προσφορά, με έκπτωση και άλλα που μπορεί εύκολα να καθορίσει ο διαχειριστής του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Εμφάνιση διαθεσιμότητας προϊόντων

η ένδειξη της κατάστασης διαθεσιμότητας των προϊόντων αποτελεί extra πλεονέκτημα για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, καθώς ο πελάτης μπορεί να γνωρίζει εξ' αρχής πότε θα παραλάβει την παραγγελία του. η ένδειξη της διαθεσιμότητας μπορεί να προσαρμόζεται ανάλογα με τον τύπο ή τον τρόπο πώλησης του προϊόντος (τεμάχιο, 10άδα, κιλό κτλ).

Πολλαπλοί τρόποι πληρωμής & αποστολής

κατασκευή e-shop με προεγκατεστημένους πολλαπλούς τρόπους πληρωμής και αποστολής. οι πελάτες έχουν την δυνατότητα επιλογής του τρόπου πληρωμής και αποστολής-παραλαβής της παραγγελίας. με την διαθεσιμότητα των επιλογών πληρωμής και αποστολής να λειτουργούν συνδιαστικά προσφέρουμε εύκολη και σωστή ολοκλήρωση της παραγγελίας, ανάλογα με τα κριτήρια που έχετε επιλέξει.

Εύκολη, γρήγορη διαδικασία checkout

βασική προϋπόθεση στην κατασκευή ενός επιτυχημένου και σύγχρονου ηλεκτρονικού καταστήματος είναι η εύκολη και γρήγορη διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς. ένα δύσχρηστο checkout είναι πολύ πιθανό να αποθαρρύνει τους χρήστες του e-shop σας και να μην ολοκληρώσουν την αγορά τους. τα ηλεκτρονικά καταστήματα που κατασκευάζουμε διαθέτουν μια διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς που απαιτεί ελάχιστα βήματα και ολοκληρώνεται σε μία σελίδα.

Σύνδεση με τραπεζικά συστήματα

τα ηλεκτρονικά μας καταστήματα διαθέτουν την δυνατότητα της ασφαλούς σύνδεσής τους με τα τραπεζικά συστήματα των τραπεζών, δίνοντας την δυνατότητα στους πελάτες σας να πληρώσουν online, γρήγορα και με ασφάλεια την παραγγελία τους. η ασφάλεια των συστημάτων των τραπεζών προσφέρει μια πρόσθετη αξία στο eshop σας καθώς ο πελάτης έχει πλήρη εμπιστοσύνη στην ιδιωτικότητα των στοιχείων που δηλώνει.

Σύνδεση με skroutz & bestprice

η σύνδεση του e-shop σας με τις 2 διασημότερες μηχανές σύγκρισης τιμών, προσφέρει στο ηλεκτρονικό κατάστημα σας πρόσθετο κύρος, μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και αυξάνει το conversion rate. η δυνατότητα εισαγωγής των προϊόντων στο skroutz και το bestprice είναι προεγκατεστημένη σε όλα τα b2c ηλεκτρονικά καταστήματα.

Διασύνδεση e-shop με ERP

κατασκευή e-shop με δυνατότητα σύνδεσης του με το σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERP) της επιχείρησης σας. κερδίστε χρόνο, χρήμα και αξιοπιστία καθώς το e-shop σας ενημερώνεται αυτόματα για τα προϊόντα, την διαθεσιμότητα, τις τιμές και όλα τα απαραίτητα πεδία και το ERP σας για τις παραγγελίες και τα στοιχεία των πελατών σας. δείτε περισσότερα για την διασύνδεση e-shop με ERP.  

Εργαλεία marketing

το e-shop που θα σας παραδόσουμε διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία marketing προεγκατεστημένα και πλήρως λειτουργικά. χρησιμοποιήστε μηχανισμούς remarketing, δημιουργίας κουπονιών και προωθητικών ενεργειών ανάλογα με την συμπεριφορά του πελάτη. εκμεταλευτείτε την σύνδεση του e-shop σας με τα google analytics, google remarketing, το facebook pixel και product catalogue και παρακολουθήστε την απόδοση των διαφημίσεων σας.

Εκπτωτικά κουπόνια - δωροεπιταγές

κατασκευή e-shop με υποστήριξη της δυνατότητας να μπορεί ο διαχειριστής-επιχειρηματίας να δημιουργεί κουπόνια έκπτωσης ανάλογα με την συμπεριφορά του πελάτη. ύψος αγορών, εγγραφή σε newsletter, αγορά συγκεκριμένου προϊόντος είναι μόνο μερικές από τις διαθέσιμες επιλογές.

Εγγραφή σε newsletter

ενημερώστε τους πελάτες σας για προσφορές, εκπτώσεις, νέα προϊόντα και ότι άλλο μπορεί να ανεβάσει τις πωλήσεις και την αναγνωρισιμότητα της εταιρίας σας. τα ηλεκτρονικά καταστήματα που κατασκευάζουμε διαθέτουν ενσωματωμένο σύστημα εγγραφής και αποστολής ενημερωτικών δελτίων (newsletters) ή διασύνδεση με τις διασημότερες πλατφόρμες όπως το mailchimp κ.α.

Υποστήριξη πολυγλωσσικών συστημάτων

ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έχει επισκέπτες από όλο το κόσμο και χρήστες που δεν γνωρίζουν απαραίτητα την γλώσσα στην οποία προσφέρεται το περιεχόμενο του. η κατασκεύη ενός σύγχρονου e-shop απαιτεί να διαθέτει περισσότερες από 1 γλώσσες ώστε οι πελάτες του να νιώθουν πιο άνετα, να πλοηγούνται γρηγορότερα και να νιώθουν ότι μπορούν να παραγγείλουν χωρίς πρόβλημα.

Διαχείριση κατάστασης παραγγελιών

ενημερώστε τους πελάτες σας με αυτοματοποιημένα emails για την εξέλιξη της παραγγελίας τους. οι καταστάσεις παραγγελιών είναι πλήρως παραμετροποιήσιμες ανάλογα με τις ανάγκες του καταστήματος και το είδος των προϊόντων.

Κατασκευή e-shop με εύκολo περιβάλλον διαχείρισης

επειδή ο χρόνος σας είναι χρήμα τα ηλεκτρονικά μας καταστήματα διαθέτουν γρήγορο και εξαιρετικά εύκολο στην χρήση σύστημα διαχείρισης στα ελληνικά αλλά και σε όσες γλώσσες θέλετε.

Responsive Σχεδιασμός

η αυτόματη προσαρμογή του περιεχομένου και του συνόλου των στοιχείων του e-shop σε όλους τους τύπους συσκευών (desktops, laptops, tablets, κινητά), είναι αναπόσπαστο κομμάτι για την κατασκευή e-shop σε κάθε σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Φιλικό με μηχανές αναζήτησης

τα e-shops που κατασκευάζουμε πληρούν όλες τις προδιαγραφές και εφαρμόζουν όλες τις απαραίτητες τεχνικές για την προώθηση ιστοσελίδων, ώστε να έχουν την υψηλότερη δυνατή θέση στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Υποστήριξη 24/7

αν και πιστεύουμε ότι δεν θα την χρειαστείτε, σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα που κατασκευάζουμε και φιλοξενούμε, παρέχουμε συνεχή και υπεύθυνη υποστήριξη 24/7 μέσα από την πλατφόρμα υποστήριξης πελατών μας.

Θέλετε σύγχρονη κατασκευή e-shop ?