we give you e-presence

η κατασκευή ιστοσελίδων σημαίνει πολλά για εμάς. χρησιμοποιούμε το joomla CMS για την κατασκευή εύχρηστων, αποδοτικών, σύγχρονων ιστοσελίδων. εκμεταλλευόμαστε όλες τις τελευταίες τεχνολογίες στο χώρο του internet. η εμπειρία των σχεδιαστών και των προγραμματιστών μας, η υψηλή τεχνογνωσία, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε στους πελάτες μας ιστοσελίδες που διαθέτουν τα παρακάτω, απαραίτητα για μια επιτυχημένη παρουσία στο internet, χαρακτηριστικά:

Responsive σχεδιασμός

μέθοδος σχεδιασμού απαραίτητη σε κάθε σύγχρονη ιστοσελίδα. η αυτόματη προσαρμογή του περιεχομένου και του συνόλου των στοιχείων - εικόνων σε όλους τους τύπους συσκευών, (desktops, laptops, tablets, κινητά) καθώς και η πλήρης συμβατότητα των μηχανισμών της, είναι αναπόσπαστο κομμάτι στην κατασκευή ιστοσελίδων που παρέχουμε στους πελάτες μας.

Χρηστικότητα & User Experience

2 ακόμα από τα χαρακτηριστικά μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας. η εύκολη πλοήγηση, η σωστή δομή και τοποθέτηση των πληροφοριών και των στοιχείων αλληλεπίδρασης, κάνουν μία ιστοσελίδα κατανοητή σε περισσότερους χρήστες και διευκολίνουν στην εύρεσης της πληροφορίας. όλες οι ιστοσελίδες joomla που σχεδιάζουμε έχουν υψηλό user experience και αυξημένο convertion rate.

Έμφαση στην τυπογραφία

εκτός από χρηστική, μία ιστοσελίδα πρέπει να μπορεί να αναδείξει και το περιεχόμενο της. μεγάλες ευανάγνωστες επικεφαλίδες, μοντέρνες γραμματοσειρές, έντονες αντιθέσεις, χωρίς περιττό χρώμα και εικόνα, οδηγούν τον χρήστη κατευθείαν στο περιεχόμενο που αναζητά και ταυτόχρονα αποτυπώνουν άμεσα τα μηνύματα.

SEO friendly

οι ιστοσελίδες joomla δεν αρκεί να είναι όμορφες, τέλεια δομημένες αλλά πρέπει και να εμφανίζονται ψηλά στα οργανικά αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης. σε όλες μας τις ιστοσελίδες joomla εφαρμόζονται οι βέλτιστες πρακτικές του σύγχρονου on-site SEO. παρέχουμε κατασκευή ιστοσελίδων στην οποία τηρούνται όλες οι απαραίτητες προδιαγραφές των σύγχρονων μηχανών αναζήτησης. φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε σωστά τους τίτλους να ενημερώνουμε τις περιγραφές, να χρησιμοποιούμε σωστά δομημένο και πλούσιο περιεχόμενο, εμπλουτισμένο με λέξεις κλειδιά.

Επεκτασιμότητα - Διασύνδεση

βασικά χαρακτηριστικά του joomla και απαραίτητα στην κατασκευή μιας σύγχρονης ιστοσελίδας είναι η εύκολη δυνατότητα προσθήκης νέων λειτουργιών, η διασύνδεση με εξωτερικά προγράμματα και τους μηχανισμούς άλλων σελίδων. η εμπειρία μας στην κατασκευή ιστοσελίδων και η χρήση κατάλληλων εργαλείων, μας επιτρέπει να προσθέτουμε δυνατότητες που μελλοντικά θα θελήσετε και να τις επεκτείνουμε χωρίς προβλήματα. έτσι μειώνουμε το κόστος και τον απαιτούμενο χρόνο.

Καθαρός κώδικας & Συμβατότητα

ο τεχνικά άρτιος, καθαρός, χωρίς λάθη στην δομή κώδικας, συμβατός με όλα τα σύγχρονα πρότυπα, παρέχει στις ιστοσελίδες joomla που κατασκευάζουμε το πλεονέκτημα, να φορτώνουν γρήγορα, να λειτουργούν 24/7 και να είναι συμβατές με όλους τους σύγχρονους browsers. η σωστή δομή βοηθάει τις μηχανές αναζήτησης να "διαβάζουν" ευκολότερα το περιεχόμενο και αποτρέπει την πιθανότητα διακοπής της καταγραφής του.

Εύκολη Διαχείριση στα Ελληνικά

οι ιστοσελίδες με βάση το joomla CMS διαθέτουν ένα πλήρως εξελληνισμένο, εύχρηστο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. ο τελικός χρήστης έχει τον πλήρη έλεγχο του περιεχομένου. μπορεί, χωρίς τεχνικές γνώσεις να πραγματοποιεί αλλαγές, να προσθέτει ή να αφαιρεί κείμενα και φωτογραφίες.

Ασφάλεια

στην κατασκευή ιστοσελίδων, ιδιαίτερα αυτών σε joomla, η ασφάλεια είναι δεδομένη. η ομάδα μας διαθέτει την γνώση, ακολουθεί όλα τα υψηλά standards ασφάλειας που απαιτούν οι σύγχρονες ιστοσελίδες τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού όσο και φιλοξενίας.

Προσαρμογή

για τον επιτυχημένο σχεδιασμό και την αποδοτική κατασκευή ιστοσελίδων, λαμβάνουμε πάντα υπόψιν μας, την φύση της επιχείρησης σας, το target group που απευθύνεται, την εικόνα που θέλετε να προωθήσετε, τον ανταγωνισμό σας και σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

Φιλοξενία

η κατασκευή ιστοσελίδων από μόνη της δεν αρκεί για την επιτυχία. όλες οι ιστοσελίδες μας φιλοξενούνται σε υπερσύγχρονους, ταχύτατους servers, με συνεχή υποστήριξη και ενημέρωση. θέλουμε η πλοήγηση στην ιστοσελίδα σας να είναι αντάξια της χρηστικότητας και της σταθερότητας που προσφέρουμε.
δείτε τα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων joomla.

Υποστήριξη

η υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής ιστοσελίδων & e-shop είναι συνεχής, άμεση, αποτελεσματική. σε όλες τις ιστοσελίδες joomla και τα e-shop, παρέχουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη, συνεχή παρακολούθηση και monitoring από αυτοματοποιημένα συστήματα για την άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων, εφόσον αυτά παρουσιαστούν.

Joomla Solutions Developer
Joomla Hosting Provider
Joomla Business Support

Θέλετε τη δική σας
ιστοσελίδα joomla ;

Θέλετε τη δική σας
ιστοσελίδα joomla ;