η κατασκευή ιστοσελίδων joomla σημαίνει πολλά για εμάς. χρησιμοποιούμε το joomla CMS για κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων & παραδίδουμε εύχρηστες, αποδοτικες, σύγχρονες ιστοσελίδες. εκμεταλλευόμαστε όλες τις τελευταίες τάσεις στο χώρο του internet. η εμπειρία των σχεδιαστών & των προγραμματιστών μας, η υψηλή τεχνογνωσία, επιτρέπουν να παραδίδουμε στους πελάτες μας ιστοσελίδες που διαθέτουν τα παρακάτω, απαραίτητα για μια επιτυχημένη παρουσία στο internet, χαρακτηριστικά:

responsive σχεδιασμός

απαραίτητο πλέον χαρακτηριστικό στην κατασκευή ιστοσελίδων, είναι η σωστή προσαρμογή του περιεχομένου (εικόνες, γραφικά, κείμενο κλπ.) σε κάθε συσκευή &  μέξεθος οθόνης, ώστε να βελτιστοποιηθεί η περιήγηση του χρήστη. για την κατασκευή μίας ιστοσελίδας joomla, χρησιμοποιούμε bootstrap τεχνολογία και λαμβάνουμε υπ' όψιν όλες τις λεπτομέρειες που θα αυξήσουν την εμπειρία του χρήστη και την λειτουργικότητα της.

χρηστικότητα & user experience

2 ακόμα από τα χαρακτηριστικά μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας. η εύκολη πλοήγηση, η σωστή δομή και τοποθέτηση των πληροφοριών και των στοιχείων αλληλεπίδρασης, κάνουν μία ιστοσελίδα κατανοητή σε περισσότερους χρήστες και διευκολίνουν στην εύρεσης της πληροφορίας. όλες οι ιστοσελίδες joomla σχεδιάζονται με γνώμονα το υψηλό user experience και το αυξημένο convertion rate.

έμφαση στην τυπογραφία

εκτός από χρηστική, μία ιστοσελίδα πρέπει να μπορεί να αναδείξει το περιεχόμενο της. μεγάλες ευανάγνωστες επικεφαλίδες, μοντέρνες γραμματοσειρές, έντονες αντιθέσεις, χωρίς περιττό χρώμα και εικόνα, οδηγούν τον χρήστη κατευθείαν στο περιεχόμενο το οποίο αναζητά και ταυτόχρονα αποτυπώνουν άμεσα τα μηνύματα.

seo friendly

οι ιστοσελίδες joomla δεν αρκεί να είναι όμορφες, τέλεια δομημένες αλλά πρέπει και να εμφανίζονται ψηλά στα οργανικά αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης. σε όλες μας τις ιστοσελίδες joomla εφαρμόζονται οι βέλτιστες πρακτικές του σύγχρονου on-site SEO. παρέχουμε κατασκευή ιστοσελίδων στην οποία τηρούνται όλες οι απαραίτητες προδιαγραφές των σύγχρονων μηχανών αναζήτησης. φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε σωστά τους τίτλους να ενημερώνουμε τις περιγραφές, να χρησιμοποιούμε σωστά δομημένο και πλούσιο περιεχόμενο, εμπλουτισμένο με λέξεις κλειδιά.

επεκτασιμότητα & διασύνδεση

βασικά χαρακτηριστικά του joomla και απαραίτητα στην κατασκευή μιας σύγχρονης ιστοσελίδας είναι η εύκολη δυνατότητα προσθήκης νέων λειτουργιών, η διασύνδεση με εξωτερικά προγράμματα και τους μηχανισμούς άλλων σελίδων. η εμπειρία μας στην κατασκευή ιστοσελίδων joomla και η χρήση κατάλληλων εργαλείων, μας επιτρέπει να προσθέτουμε δυνατότητες που μελλοντικά θα θελήσετε και να τις επεκτείνουμε χωρίς προβλήματα. έτσι μειώνουμε το κόστος και τον απαιτούμενο χρόνο υλοποίησης.

καθαρός κώδικας, συμβατότητα

ο τεχνικά άρτιος, καθαρός, χωρίς λάθη στην δομή κώδικας, συμβατός με όλα τα σύγχρονα πρότυπα, παρέχει στις ιστοσελίδες joomla που κατασκευάζουμε το πλεονέκτημα, να φορτώνουν γρήγορα, να λειτουργούν 24/7 και να είναι συμβατές με όλους τους σύγχρονους browsers. η σωστή δομή βοηθάει τις μηχανές αναζήτησης να "διαβάζουν" ευκολότερα το περιεχόμενο και αποτρέπει τη πιθανότητα διακοπής της καταγραφής του.

εύκολη διαχείριση στα ελληνικά

οι δυναμικές ιστοσελίδες βασισμένες στο joomla CMS διαθέτουν ένα πλήρως εξελληνισμένο, εύχρηστο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. ο τελικός χρήστης έχει τον πλήρη έλεγχο του περιεχομένου. μπορεί, χωρίς τεχνικές γνώσεις να πραγματοποιεί αλλαγές, να προσθέτει ή να αφαιρεί κείμενα & φωτογραφίες.

ασφάλεια

στην κατασκευή ιστοσελίδων, ιδιαίτερα αυτών σε joomla, η ασφάλεια είναι δεδομένη. η ομάδα μας διαθέτει τη γνώση, ακολουθεί όλα τα υψηλά standards ασφάλειας που απαιτούν οι σύγχρονες ιστοσελίδες τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού όσο και φιλοξενίας.

θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας δυναμική ιστοσελίδα;
προσαρμογή
προσαρμογή

προσαρμογή

για τον επιτυχημένο σχεδιασμό και την αποδοτική κατασκευή ιστοσελίδων, λαμβάνουμε πάντα υπόψιν μας, τη φύση της επιχείρησης σας, το target group που απευθύνεται, την εικόνα που θέλετε να προωθήσετε, τον ανταγωνισμό σας και σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

φιλοξενία
φιλοξενία

φιλοξενία

η κατασκευή ιστοσελίδων από μόνη της δεν αρκεί για την επιτυχία. όλες οι ιστοσελίδες μας φιλοξενούνται σε υπερσύγχρονους, ταχύτατους servers, με συνεχή υποστήριξη και ενημέρωση. θέλουμε η πλοήγηση στην ιστοσελίδα σας να είναι αντάξια της χρηστικότητας και της σταθερότητας που προσφέρουμε. δείτε τα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων joomla.

υποστήριξη
υποστήριξη

υποστήριξη

στη κατασκευή ιστοσελίδων & e-shop, η υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση είναι συνεχής, άμεση, αποτελεσματική. σε όλες τις ιστοσελίδες joomla και τα e-shop, παρέχουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη, συνεχή παρακολούθηση και monitoring από αυτοματοποιημένα συστήματα για την άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων, εφόσον αυτά παρουσιαστούν.

Joomla Solutions Developer
Joomla Hosting Provider
Joomla Business Support