με συνέπεια προσφέρουμε πλήρη υποστήριξη ιστοσελίδων, με άμεση επίλυση προβλημάτων, προσθήκη νέων δυνατοτήτων, βελτιστοποίηση περιεχομένου, φωτογραφιών, ταχύτητας και ασφάλειας.
η έμπειρη ομάδα των τεχνικών και των προγραμματιστών μας, έχει δημιουργήσει υπηρεσίες για την υποστήριξη ιστοσελίδων που καλύπτουν όλες τις αυξημένες ανάγκες μιας σύγχρονης ιστοσελίδας.

migration & μεταφορά δεδομένων

η ιστοσελίδα σας χρησιμοποιεί παροχημένη έκδοση του Joomla CMS; η ομάδα μας θα μεταφέρει με ασφάλεια και zero downtime όλο το περιεχόμενο, τις λειτουργίες και το εικαστικό της στην τελευταία διαθέσιμη έκδοση.

Με ενδιαφέρει

αναβάθμιση εκδόσεων

η ιστοσελίδα σας ή και οι επεκτάσεις της βρίσκονται σε παλιές εκδόσεις; αφήστε το σε εμάς. θα τα αναβαθμίσουμε στις τελευταίες εκδόσεις που είναι συμβατές με την διανομή του CMS σας.

Με ενδιαφέρει

εισαγωγή & συντήρηση περιεχομένου

επειδή η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι πάντα ενημερωμένη, αναλαμβάνουμε να ενημερώνουμε ή και να συντηρούμε το περιεχόμενο της ώστε να ικανοποιεί πάντα τις απαιτήσεις της επιχείρησης σας.

Με ενδιαφέρει

προσθήκη γλωσσών

μετατρέπουμε το site σας σε πολυγλωσσικό. προσθέτουμε και παραμετροποιούμε την δυνατότητα της εναλλαγής των γλωσσών. κάντε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο με 2 ή και περισσότερες γλώσσες.

Με ενδιαφέρει

παραμετροποίηση & προσθήκη επεκτάσεων

χρειάζεστε προσθήκη νέων δυνατοτήτων, χωρίς να απαιτείται η πλήρης αλλαγή της ιστοσελίδας σας; η ομάδα μας θα σας προτείνει, θα εγκαταστήσει και θα παραμετροποιήσει τις επεκτάσεις που χρειάζεστε.

Με ενδιαφέρει

αλλαγές CSS

υπάρχουν σημεία στον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας που θεωρείτε ότι δεν ανταποκρίνονται στην γενική εικόνα της, ή δεν εμφανίζονται σωστά. θέλετε να αλλάξετε τους χρωματικούς συνδιασμούς; είμαστε εδώ για να πραγματοποιήσουμε τις αλλαγές που θέλετε.

Με ενδιαφέρει

έλεγχος ασφάλειας

πραγματοποιούμε όλους τους απαιτούμενους ελέγχους και σας ενημερώνουμε για πιθανά κενά ασφαλείας που έχει η ιστοσελίδα σας. σας προτείνουμε τις απαραίτητες αλλαγές ώστε να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα με την λειτουργία της.

Με ενδιαφέρει

έλεγχος & καθαρισμός malware

ελέγχουμε την ιστοσελίδα σας για την ύπαρξη κάθε τύπου ανεπιθύμητου κώδικα. πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αφαίρεση του και την επαναφορά της σωστής και ασφαλούς λειτουργίας.

Με ενδιαφέρει

επίλυση προβλημάτων κώδικα

αναλύουμε και ελέγχουμε τον κώδικα της ιστοσελίδας σας, εντοπίζουμε πιθανά λάθη και προβλήματα που προκαλούν δυσλειτουργίες, καθυστερήσεις ή και εμποδίζουν τις μηχανές αναζήτησης να σκανάρουν μέρος της ιστοσελίδας σας.

Με ενδιαφέρει

βελτίωση ταχύτητας

η ταχύτητα φόρτωσης μίας ιστοσελίδας βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και αυξάνει το convertion rate. πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και προτείνουμε αλλαγές, που θα βελτιώσουν την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας.

Με ενδιαφέρει

βελτιστοποίηση UI/UX

βελτιώνουμε την χρηστικότητα της ιστοσελίδας σας. εφαρμόζουμε μία σειρά από κανόνες με στόχο να κάνουμε την ιστοσελίδα σας κατανοητή και εύχρηστη σε όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες.

Με ενδιαφέρει

βελτιστοποίηση εικόνων

εφαρμόζουμε όλες τις απαραίτητες τεχνικές και κανόνες ώστε οι εικόνες να φορτώνουν γρηγορότερα και το περιεχόμενο τους να γίνεται κατανοητό από τις μηχανές αναζήτησης.

Με ενδιαφέρει

παράλληλα με τις υπηρεσίες για την υποστήριξη ιστοσελίδων, έχουμε δημιουργήσει και συνδρομές για την υποστήριξη ιστοσελίδων, που προσφέρουν ολοκληρωμένη και άμεση υποστήριξη, σε όλους τους τομείς, συνεχή παρακαλούθηση της ιστοσελίδας σας και άμεση επέμβαση για την επίλυση προβλημάτων.

Joomla! owl support
 • εβδομαδιαίο backup αρχείων & βάσεων
 • 24/7 site monitor
 • βασικές ρυθμίσεις ασφαλείας
 • ενημερώσεις Joomla CMS και επεκτάσεων
 • δυνατότητα μεταφοράς ιστοσελίδας
 • 24/5 υποστήριξη μέσω ticket
 • έκπτωση 30% στις υπηρεσίες υποστήριξης
50
ανά μήνα
Joomla! fox support
 • καθημερινό backup αρχείων & βάσεων
 • 24/7 site monitor
 • προχωρημένες ρυθμίσεις ασφαλείας
 • μηνιαία βελτιστοποίηση βάσης δεδομένων
 • παρακολούθηση αρχείων php για αλλαγές
 • ενημερώσεις Joomla CMS και επεκτάσεων
 • δυνατότητα μεταφοράς ιστοσελίδας
 • 24/7 υποστήριξη μέσω ticket
 • έκπτωση 60% στις υπηρεσίες υποστήριξης
100
ανά μήνα

θέλετε αξιόπιστη & γρήγορη φιλοξενία ιστοσελίδων ?