Προσωπικά Δεδομένα

για την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση σας μέσω του upward.gr και κυρίως στην περιοχή πελατών μας στο upward.gr/clients, επεξεργαζόμαστε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, βάσει του Ν. 2472/1997 και των σχετικών τροποποιήσεων του.

Προσωπικά Δεδομένα

για την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση σας μέσω του upward.gr και κυρίως στην περιοχή πελατών μας στο upward.gr/clients, επεξεργαζόμαστε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, βάσει του Ν. 2472/1997 και των σχετικών τροποποιήσεων του.

ποια δεδομένα θεωρούνται προσωπικού χαρακτήρα;

τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα είναι πληροφορίες που αφορούν ένα ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο εν ζωή άτομο. διαφορετικές πληροφορίες οι οποίες, εάν συγκεντρωθούν όλες μαζί, μπορούν να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση ενός συγκεκριμένου ατόμου, αποτελούν επίσης δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.
τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που έχουν καταστεί ανώνυμα, έχουν κρυπτογραφηθεί ή για τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί ψευδώνυμα, αλλά τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επαναταυτοποίηση ενός ατόμου, παραμένουν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα και εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του ΓΚΠΔ.
τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που έχουν καταστεί ανώνυμα έτσι ώστε το άτομο να μην είναι ταυτοποιήσιμο, δεν θεωρούνται πλέον δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα. για να είναι πραγματικά ανώνυμα τα δεδομένα, η ανωνυμοποίηση πρέπει να είναι μη αντιστρέψιμη.
ο ΓΚΠΔ προστατεύει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ανεξάρτητα από την τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την επεξεργασία τους, είναι τεχνολογικά ουδέτερος και εφαρμόζεται τόσο στην αυτοματοποιημένη όσο και στη χειροκίνητη επεξεργασία. τέλος, δεν έχει σημασία ο τρόπος που αποθηκεύονται τα δεδομένα, σε ψηφιακή ή έντυπη μορφή.

μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας χωρίς να δηλώσετε καμία πληροφορία προσωπικού χαρακτήρα.
τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε μέσω των διαφόρων φορμών περιορίζονται μόνο σε αυτά που είναι άκρως απαραίτητα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας υπηρεσιών και την τιμολόγησή τους, ή την ομαλή εξυπηρέτηση σας ανάλογα με το αίτημα σας.

ασφάλεια δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

η εταιρία διαθέτει σύγχρονες δομές στις οποίες αποθηκεύονται όλα τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα. οι δομές αυτές ενημερώνονται διαρκώς, προστατεύονται με κρυπτογράφηση και συστήματα firewall. πρόσβαση στις δομές έχει μόνο εγκεκριμένο προσωπικό και ο DPO της εταιρίας.
στην περίπτωση που προσωπικά δεδομένα διαρρεύσουν ή υπάρξει υπόνοια διαρροής τους από τα αρχεία της εταιρίας, με όποιο τρόπο, η εταιρία υποχρεούται να ενημερώσει εντός 72 ωρών το άτομο/α που αφορούν καθώς και την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

η εταιρία μέσω του upward.gr, σε καμία περίπτωση δεν ζητάει και δεν συλλέγει, αριθμούς πιστωτικών καρτών καθώς και άλλους προσωπικούς κωδικούς. όλες οι συναλλαγές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες ολοκληρώνονται μέσω ανακατεύθυνσης σε ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς.

σε καμία περίπτωση δεν διακινούμε προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους (άρθρο 11 ν. 2472/1997). σε καμία περίπτωση δεν πουλάμε ή ενοικιάζουμε προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους.

η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα της διάθεσης των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα στην περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από όργανα του Νόμου.

φόρμα επικοινωνίας

υποβάλλοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας του upward.gr, αποδέχεστε τους παρόντες όρους αναφορικά με τη χρήση του email και του ονοματεπωνύμου σας εκ μέρους της εταιρίας.

διευθύνσεις IP

η εταιρία μπορεί να εντοπίσει τη διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο υπολογιστής ή οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική συσκευή αποκτά πρόσβαση στο internet και στη συνέχεια στο upward.gr. το στοιχείο αυτό αξιοποιείται για ενημερωτικούς και στατιστικούς σκοπούς, αλλά και για την προστασία από παράνομες δραστηριότητες. εάν δεν επιθυμείτε τη συνέχιση του εντοπισμού της διεύθυνσης IP σας, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να απενεργοποιήσετε τη σχετική λειτουργία, αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας (browser). στην περίπτωση αυτή ενδέχεται να μην είναι δυνατή η πρόσβασή σας σε συγκεκριμένες υπηρεσίες.

συνδέσεις σε άλλες ιστοσελίδες

για την παροχή επιπλέον πληροφοριών σε κάποιες περιπτώσεις παρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης σε ιστοσελίδες τρίτων μερών μέσω εξωτερικών συνδέσμων (links). οι σύνδεσμοι αυτοί οδηγούν σε διαφορετικές ιστοσελίδες, η περιήγηση στις οποίες υπόκειται στους όρους χρήσης των ιστοσελίδων αυτών. η πρόσβαση στις ιστοσελίδες τρίτων μερών, μέσω των παρεχόμενων συνδέσμων γίνεται με την αποκλειστική ευθύνη του ίδιου του χρήστη.

οι εξωτερικοί σύνδεσμοι διαθέτουν την ειδική σήμανση για την ενημέρωση του χρήστη πριν την χρήση τους.