Προσωπικά Δεδομένα

για την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση σας μέσω του upward.gr, και κυρίως στην περιοχή πελατών μας στο upward.gr/clients, επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, βάσει του Ν. 2472/1997 και των σχετικών τροποποιήσεων του.

Προσωπικά Δεδομένα

για την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση σας μέσω του upward.gr, και κυρίως στην περιοχή πελατών μας στο upward.gr/clients, επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, βάσει του Ν. 2472/1997 και των σχετικών τροποποιήσεων του.

μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας χωρίς να δηλώσετε καμία πληροφορία προσωπικού χαρακτήρα.
τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε μέσω των διαφόρων φορμών περιορίζονται μόνο σε αυτά που είναι άκρως απαραίτητα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας υπηρεσιών και την τιμολόγησή τους, ή την ομαλή εξυπηρέτηση σας ανάλογα με το αίτημα σας.

ο ιστότοπος της εταιρίας διαθέτει πιστοποιητικό ασφαλείας επιβεβαιωμένο από την Comodo, και παρέχει μέγιστη ασφάλεια στις συναλλαγές σας καθώς και στα δεδομένα του λογαριασμού σας. όλες οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται κατά την παραμονή σας στην ιστοσελίδα της εταιρίας, προστατεύονται και κρυπτογραφούνται με αλγόριθμο 256-bit.

η εταιρία μέσω του upward.gr, σε καμία περίπτωση δεν ζητάει και δεν συλλέγει, αριθμούς πιστωτικών καρτών καθώς και άλλους προσωπικούς κωδικούς. όλες οι συναλλαγές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες ολοκληρώνονται μέσω ανακατεύθυνσης σε ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς.

σε καμία περίπτωση δεν διακινούμε προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους (άρθρο 11 ν. 2472/1997). σε καμία περίπτωση δεν πουλάμε ή ενοικιάζουμε προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους.

η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα της διάθεσης των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα στην περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από όργανα του Νόμου.

φόρμα επικοινωνίας

υποβάλλοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας του upward.gr, αποδέχεστε τους παρόντες όρους αναφορικά με τη χρήση του email και του ονοματεπωνύμου σας εκ μέρους της εταιρίας.

διευθύνσεις IP

η εταιρία μπορεί να εντοπίσει τη διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο υπολογιστής ή οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική συσκευή αποκτά πρόσβαση στο internet και στη συνέχεια στο upward.gr. το στοιχείο αυτό αξιοποιείται για ενημερωτικούς και στατιστικούς σκοπούς, αλλά και για την προστασία από παράνομες δραστηριότητες. εάν δεν επιθυμείτε τη συνέχιση του εντοπισμού της διεύθυνσης IP σας, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να απενεργοποιήσετε τη σχετική λειτουργία, αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας (browser). στην περίπτωση αυτή ενδέχεται να μην είναι δυνατή η πρόσβασή σας σε συγκεκριμένες υπηρεσίες.

συνδέσεις σε άλλες ιστοσελίδες

για την παροχή επιπλέον πληροφοριών σε κάποιες περιπτώσεις παρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης σε ιστοσελίδες τρίτων μερών μέσω εξωτερικών συνδέσμων (links). οι σύνδεσμοι αυτοί οδηγούν σε διαφορετικές ιστοσελίδες, η περιήγηση στις οποίες υπόκειται στους όρους χρήσης των ιστοσελίδων αυτών. η πρόσβαση στις ιστοσελίδες τρίτων μερών, μέσω των παρεχόμενων συνδέσμων γίνεται με την αποκλειστική ευθύνη του ίδιου του χρήστη.

οι εξωτερικοί σύνδεσμοι διαθέτουν ειδική σήμανση για την ενημέρωση του χρήστη πριν την χρήση τους.