όπως έχουμε ξαναπεί λατρεύουμε το Internet. για αυτό προσπαθούμε να το κάνουμε καλύτερο.
η ανακατασκευή και ο επανασχεδιασμός μιας ιστοσελίδας είναι πλέον απαραίτητα κάθε 3-4 χρόνια. και αυτό γιατί οι τεχνολογίες εξελίσσονται και οι τάσεις αλλάζουν. μια ιστοσελίδα που απέδιδε παλαιότερα, σήμερα μπορεί να μην αποδίδει το ίδιο και να έχει μειωμένο conversion rate.

η ομάδα του upward CrossMedia Agency θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την διαδικτυακή σας παρουσία και να αποκτήσετε την ιστοσελίδα που θα συνεχίσει να προσελκύει επισκέπτες και το ηλεκτρονικό κατάστημα που θα σας ξαναφέρει πωλήσεις.

ελάτε να βελτιώσουμε την εικόνα σας

θα πρέπει σίγουρα να προχωρήσετε στην ανακατασκευή εάν η ιστοσελίδα σας:

Δεν διαθέτει Responsive σχεδιασμό

μέθοδος σχεδιασμού που επιτρέπει στις ιστοσελίδες να προσαρμόζουν δυναμικά και αυτόματα το περιεχόμενο τους σε κάθε διάσταση και προσανατολισμό οθόνης. απαραίτητη για κάθε σύγχρονη ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα.

Δεν εμφανίζεται σωστά σε smartphones

σε μια εποχή που όλο και περισσότεροι χρήστες του internet χρησιμοποιούν το smartphone ή και άλλες φορητές συσκευές για την πλοήγησή τους στο internet, η ανάγκη για μια ιστοσελίδα που θα φαίνεται σωστά στις οθόνες τους είναι πλέον απαραίτητη.

Αργεί να φορτώσει

σχεδόν το 1/4 όσων επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας θα την εγκαταλείψουν εάν αυτή δεν φορτώσει γρήγορα. ένας γενικά αποδεκτός χρόνος είναι κάτω από 4 δευτερόλεπτα. σημαντικός παράγοντας γιά την βέλτιστη ταχύτητα της ιστοσελίδας σας είναι και η φιλοξενία ιστοσελίδων που θα επιλέξετε.

Δεν ακολουθεί την εποχή και την εξέλιξη της επιχείρησης σας

οι εποχές αλλάζουν, οι τάσεις αλλάζουν, οι τεχνολογίες προχωράνε. το ίδιο και η επιχείρηση σας. η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να αντιπροσωπεύει διαρκώς την επιχείρηση σας και να ακολουθεί το επιχειρηματικό της πλάνο.

Δεν αλληλεπιδρά με τα social media

μια σύγχρονη ιστοσελίδα και περισσότερο ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πρέπει να είναι συνεχώς συνδεδεμένo με τα social media. ο επισκέπτης πρέπει να έχει την δυνατότητα να μοιραστεί κάτι που θεωρεί ενδιαφέρον στο προφίλ του και να φέρει στην επιχείρησή σας έναν νέο πελάτη.

Έχει κενά ασφαλείας & χρησιμοποιεί παροχημένες τεχνολογίες

οι παλιές τεχνολογίες που εφαρμόζονται σε μια ιστοσελίδα, όχι μόνο δεν είναι πλέον "της μόδας" αλλά ενδέχεται να παρουσιάζουν σημαντικά κενά ασφαλείας. ιστοσελίδες με κενά ασφαλείας μπορούν να χαρακτηριστούν ως επικίνδυνες και να χάσουν την αξία τους.

Δεν μπορεί να υποστηρίξει νέες τεχνολογίες

οι απαιτήσεις των χρηστών συνεχώς αυξάνονται. οι τεχνολογίες εξελίσονται. οι ιστοσελίδα της επιχείρησής σας πρέπει να μπορεί να προσαρμοστεί στις νέες ιδέες και τα μηνύματα που παίρνετε από την αγορά, να δέχεται αναβαθμίσεις και νέες λειτουργίες.

Έχει σημαντικό πρόβλημα εμφάνισης στις αναζητήσεις

οι μηχανές αναζήτησης πλέον υποβαθμίζουν τις σελίδες που δεν διαθέτουν σύγχρονα χαρακτηριστικά και τεχνολογίες. μια ιστοσελίδα όσο χρήσιμο περιεχόμενο και προϊόντα και να έχει, πρέπει να φαίνεται. εάν οι υποψήφιοι πελάτες και οι ενδιαφερόμενοι δεν μπορούν να βρουν την ιστοσελίδα σας, τότε η απόδοσή της πέφτει και μαζί και το conversion rate.

Η ιστοσελίδα μου χρειάζεται ανακατασκευή ?

συμπληρώστε τα στοιχεία σας και την διεύθυνση της ιστοσελίδας σας.
θα σας αποστείλουμε, εντελώς δωρεάν, την ανάλυση της ιστοσελίδας σας και την πρόταση μας για την βελτίωση της διαδικτυακής σας παρουσίας.