ανακατασκευή ιστοσελίδων

σύγχρονη παρουσία, αναβαθμισμένη χρηστικότητα

η ανακατασκευή ιστοσελίδων και ο επανασχεδιασμός είναι πλέον απαραίτητα κάθε 3-4 χρόνια. η ανακατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων απαιτείται καθώς οι τεχνολογίες εξελίσσονται και οι τάσεις αλλάζουν. μια επιτυχημένη, αποδοτική παλαιότερα ιστοσελίδα, σήμερα μπορεί να μην αποδίδει το ίδιο, να έχει μειωμένο conversion rate.

η ομάδα μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην ανακατασκευή ιστοσελίδων. ελάτε να βελτιώσουμε την διαδικτυακή παρουσία της επιχείρησής σας και να αποκτήσετε μία σύγχρονη έκδοση ιστοσελίδας που θα συνεχίσει να προσελκύει επισκέπτες ή το e-shop που θα ξαναφέρει πωλήσεις.

8 λόγοι που η ιστοσελίδα σας χρειάζεται ανακατασκευή

θα πρέπει σίγουρα να προχωρήσετε στην ανακατασκευή ιστοσελίδας ή του e-shop σας εάν:

1

δεν διαθέτει responsive σχεδιασμό

μέθοδος σχεδιασμού η οποία επιτρέπει στις ιστοσελίδες να προσαρμόζουν δυναμικά και αυτόματα το περιεχόμενο τους, ανάλογα με το μέσο, σε κάθε διάσταση και προσανατολισμό οθόνης. απαραίτητο χαρακτηριστικό για κάθε είδος σύγχρονης ιστοσελίδας ή αποδοτικού e-shop. αναπόσπαστο κομμάτι στην ανακατασκευή κάθε ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε.

2

δεν εμφανίζεται σωστά σε smartphones

όλο και περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν το smartphone ή άλλες φορητές συσκευές για την πλοήγησή τους στο internet και τις online αγορές τους. η ανάγκη για την εμφάνιση μιας ιστοσελίδας, e-shop σωστά στην οθόνη κάθε κινητής συσκευής είναι πλέον απαραίτητη.

3

αργεί να φορτώσει

σχεδόν το 1/4 των επισκεπτών μίας ιστοσελίδας, e-shop θα την εγκαταλείψουν εάν αυτή δεν φορτώσει γρήγορα. ένας γενικά αποδεκτός χρόνος είναι κάτω από 4 δευτερόλεπτα. στην ανακατασκευή ιστοσελίδων χρησιμοποιούμε τις τελευταίες τεχνολογίες, αφαιρούμε παρωχημένες τεχνικές ώστε να βελτιστοποιήσουμε την ταχύτητα φόρτωσης. σημαντικός παράγοντας στη βέλτιστη ταχύτητα μίας ιστοσελίδας είναι και η σωστή επιλογή πακέτου για τη φιλοξενία ιστοσελίδων joomla και όχι μόνο.

4

δεν ακολουθεί την εξέλιξη της επιχείρησης σας

οι εποχές αλλάζουν, οι τάσεις αλλάζουν, οι τεχνολογίες προχωράνε. το ίδιο και η επιχείρηση σας. μία δυναμική ιστοσελίδα ή e-shop θα πρέπει να αντιπροσωπεύει διαρκώς την επιχείρηση, να ακολουθεί το επιχειρηματικό της πλάνο. η ανακατασκευή ιστοσελίδων θα δώσει την ώθηση που απαιτείται ώστε η παρουσία σας στο Internet να γίνει και πάλι αποδοτική.

5

δεν αλληλοεπιδρά με τα social media

μια σύγχρονη ιστοσελίδα, περισσότερο ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, απαιτείται πλέον να είναι συνεχώς συνδεδεμένα με τα social media. ο επισκέπτης πρέπει να έχει τη δυνατότητα να μοιραστεί εύκολα και μέσα από την ιστοσελίδα ή το e-shop κάτι που θεωρεί ενδιαφέρον στο προφίλ του και να γνωστοποιήσει σε φίλους την υπηρεσία ή το προϊόν. έτσι η επιχείρηση αποκτά περισσότερους δυνητικούς πελάτες, αυξάνει την αναγνωρισιμότητα της.

6

έχει κενά ασφαλείας & δεν χρησιμοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες

οι παλιές, παρωχημένες τεχνολογίες μιας ιστοσελίδας, ενδέχεται να παρουσιάζουν σημαντικά κενά ασφαλείας. ιστοσελίδες με κενά ασφαλείας μπορούν να χαρακτηριστούν ως επικίνδυνες, να χάσουν την αξία τους. οι χρήστες, ειδικά αυτοί των e-shop, δεν εμπιστεύονται, αποφεύγουν να επισκέπτονται και πάνω από όλα να αγοράζουν από e-shop που θεωρούν ότι δεν είναι ασφαλή.

7

δεν μπορεί να υποστηρίξει νέες τεχνολογίες

οι απαιτήσεις των χρηστών συνεχώς αυξάνονται. οι τεχνολογίες των ιστοσελίδων εξελίσσονται. η ιστοσελίδα μιας επιχείρησης πρέπει να προσαρμόζεται στις νέες ιδέες και τα "μηνύματα" που προέρχονται από τον ανταγωνισμό, να δέχεται αναβαθμίσεις και νέες λειτουργίες. η έλλειψη αυτών των δυνατοτήτων συνιστά ανακατασκευή.

8

έχει σημαντικό πρόβλημα εμφάνισης στις αναζητήσεις

οι μηχανές αναζήτησης πλέον υποβαθμίζουν τις σελίδες που δε διαθέτουν σύγχρονα χαρακτηριστικά και τεχνολογίες. όσο χρήσιμο και ενδιαφέρον είναι το περιεχόμενο ή τα προϊόντα μίας ιστοσελίδας, πρέπει οι χρήστες να μπορούν να τη βρουν στις αναζητήσεις. εάν οι υποψήφιοι πελάτες και οι ενδιαφερόμενοι δεν μπορούν να βρουν την ιστοσελίδα, e-shop σας, τότε η απόδοση και το conversion rate πέφτει, η αναγνωρισιμότητα μειώνεται και η επιχείρηση χάνει αξία, χρήματα.

δωρεάν εκτίμηση ιστοσελίδας

x